"Si Vis Pacem Para Bellum" Jesteśmy tu by zawładnąć Cabalem xD "Veni Vidi Vici" I nie poddamy się bez walki "Iacta Alea Est"
Sofa Bed xD
czlowieku 30 kk piechota nie chodzi ja ledwo co do 10 dozbieralem i sam na seta nie mam co chcialbym miec

Użytkownik
Mnie niedawno opierdolili chuje jebane i nie mam nawet grosza... nawet mi butelek nie zostawil... Wiesz Kusy ze bym pomogl, juz polowie gildii itemki za free dawalem, jednak teraz jak zostalem bez niczego, to bym byl wdzieczny za kazdy datek, poniewaz nie mam nic... Moze to by mnie przekonalo do dalszej gry?
Rider of the Armageddon ^^
rozdawać to ja stuff za free dawałem (konkursy) ... mam tylko 300k i zakładam nową postać !! ThePainkiller powróci jako FS xDD więc jak uzbieram coś to znowu zrobie konkursy to kusy może się załapiesz xD
Edit Ziomalpawelka: Eeeeeeee noo.... czemu wszyscy biora FSa? Wkurza mnie to, bo FSow teraz to tylko noobki biora bo sie dowiedzieli ze najlepsza postac... Ja wzialem FSa a byl srednia postacia, a teraz tylko n00bki biora FSy painek ;]]]]]] Nie zebym wyzywal czy cosik ;P
tyle że wiesz ja nie brałem dlatego że jest najlepszy czy coś bo tak nie uważam xD tyle że ... Magiczne chary mi się z deka znudziły ..... Bladera mogę se w każdej chwili użyć xDD a Painem miałem WA ..... a chciałem żeby się bardzo upodobnił to starego paina ale nie był taki sam bo WA też znudził mi sie xD więc wiesz
ehh.. no dobra to zaczne od nowa moze bedzie lepiej ok mam juz FS nick EnzoMareska gram na 22 serwie... przyjmijcie mnie do gildi
ale wole fs bo blader mial za malo defa a fs ma duzo defa ale male def rate xD
Ostatnio edytowany przez kusy10 (2008-10-08 21:38:27)