"Si Vis Pacem Para Bellum" Jesteśmy tu by zawładnąć Cabalem xD "Veni Vidi Vici" I nie poddamy się bez walki "Iacta Alea Est"
Gość
Wiec tak kazdy ze starej dobrej Quarry powinien to pamietac a dla nowych... tak jak w temacie przedstawmy sie czyli piszemy cos o sobie PROSZE ZEBY KAZDY SIE TU WPISAL TO NAM POMOZE W WYWALANIU TYCH CO NIE SA NA FORUM
Wiec tak ja jestem Krzysiek Zamieszkuje Sosnowiec mam 13lat interesuje sie muzyka, grami i newsami z Cabala :]
GG to: 840985 jak ktos cos pisze to plz sie przedstawcie bo blokne
Ha ja 2 No to tak mam na imię Piotrek jestem o rok starszy od Zacniego czyli 14 interesuje sie muzyką, grami ,lekkoatletyką(sprint, skok w dal
) no i to by bylo raczej all:P
GG: 8150900 przedstawiajcie sie bo jak kogos niemam zapisanego to niemily jestem xd
Sofa Bed xD
jam jest pawel z bielska podlaskiego ja miec 16 lat ja interesowac sie pilka nozna i hh (ostatnio) oraz tym co mi przyjsc do glowy w danym momencie i co mnie zacznie jarac ;p
a to meine gg 10098304 tylko sie przedstawic i gites majonez
Użytkownik
Paweł, Sosnowiec, (niestety)brat Zacnie i Satana. Sie interesuje sie MMO, sportami.
GG 855094
Jak kto chce zasiegnac porady dot. FSa i nie tylko to pisac...
Rider of the Armageddon ^^
ehhh mnie juz dobrze znacie ale co mi tam xD
Kubuś/Kuba/Pain/Pejn
Wrocław
gg podałem w INNYM temacie
16 lat
X-Fire - ci co potrzebują to znają ... jak i ty chcesz znać pisz na priv może ci podam xD
i co wiecej pisać eee... "Bez Melisy Nie Ma Życia" xD
Gość
no to ja jestem jak narazie najstarszy P mam 18 lat na imie Pawel i co tu napisac ... hmm w cabala gram kiedy mam czas
pozdro!
Mnie to już raczej znacie z Quarry, ale ale dla nowych w ramach przypomnienia...
Miasto: Gdańsk
Imię : Piotrek
Lat: 20
Hobby: Hmmmm....dużo tego, ale głównie to muzyka, rower, chodzenie na TOG ( jak tylko jest w 3 mieście...a z tym ciężko ostatnio...)
GG: Kto ma ten niech się cieszy^^ Nie będę podawał bo i tak już mi masa spamu przychodzi...
PS. możliwe ze znowu będę rzadziej grał w Cabala- Studia od 1 Października;/